Грозни дейстия са се разиграли в автобус по линията Пловдив-Асеновград, пише .Прочетете

...
Грозни дейстия са се разиграли в автобус по линията Пловдив-Асеновград, пише .Прочетете
Коментари Харесай

Мъж блъска и обижда пътници в автобуса Пловдив-Асеновград

Грозни дейстия са се разиграли в рейс по линията Пловдив-Асеновград, написа.
Прочетете още
Жена, която крие своята идентичност за лично утешение, написа в обществената мрежа Facebook, че е станала очевидец на неприемливи дейности от страна на мъж. Тези дейности се разиграли в рейса по направление Пловдив-Асеновград.

" В рейса Пловдив-Асеновград с час на потегляне 16:20: Малко преди часа на потегляне " мъж " (вероятно над 50 годишен) се провиква с думите " айде тръгвай, аз бързам ", при което жена напълно обикновено му отговори, че рейсът има избран график, часът е 16:18 и има още 2 минути. Въпростният отговари нещо от рода на " като има 2 минути, има влакове има и таксита ", видно неосъзнаващ, че си опонира. Ако си в групата, ти беше бързащият, ти се възползвай от други транспортни услуги!`, гласи анонимната обявата.

Жената, която резервира анонимност, написа още, че в Асеновград, на спирката на кв. " Запад " - въпросният мъж станал от мястото си и изчакал рейса да спре, с цел да слезе, като от първата седалка е станала жена (не излиза наяве дали е същата, която му е съобщила, че рейсът има избран график), за да даде път на седящата до нея да слезе. В този миг мъжът се провикнал:  " Ай, пътувай " и два пъти блъснал дамата.

" Шофьорът стана, с цел да спре дейностите и двамата слезнаха от рейса един след различен. Яд ме е, че не съумях да отреагирам и да снима въпросното лице, заслужаваш да те намерят и да те възпитат както досега.  Към всички останали пътуващи мъже в рейса - тъпо е, че нито един от вас не се намеси ", се показва още в обявата.

Потребители на Facebook сбито разясниха анонимната обява:

" Изтрещя народът ", написа Юлиан Стефанов.

" Ганьо постоянно се демонстрира ", добави Евгения Ацалова.

" Ще си получи самичък наказването от Бог, не се тормозете ", разяснява Елена Паунова.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР